Мени

Сите Вести

Обезбедени 350 ранчиња за првачињата од Ѓорче Петров

22.08.2023

Прочитај повеќе

Решен пристапот кон ул. Знеполе од главната ул. Ѓорче Петров

21.08.2023

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ПОВИК за давање на користење на објектите за спорт, сопственост на Општина Ѓорче Петров 18.08.2023

18.08.2023

Прочитај повеќе

Во ООУ „Јоаким Крчовски“ интервенции во делот на тоалетите

17.08.2023

Прочитај повеќе

Објавен конкурс за Годишна награда „Ѓорче Петров“ во 2023 година

17.08.2023

Прочитај повеќе

Завршено поставувањето фекална мрежа на улица „43“ во Волково

15.08.2023

Прочитај повеќе

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам