Следни обуки

Конференција, 29 јуни

Конференција, 29 јуни

...

повеќе

Настани


Adizes Top LeaF

Adizes Top LeaF

Adizes TOP LeaF Program е единствената лиценцирана програма за менаџери во Македонија, програма наменета за менаџери од сите менаџерски нивоа.

повеќе