Мени

oou-gjorce-petrov

Директор: Елена Думиќ

Адреса: ул. Борис Сарафов бр. 131

тел. +389 02 2036 037

тел. +389 02 2037 055

e-mail: ou-gjorchepetrov-gjorchepetrov@schools.mk

веб страница: ооу-ѓорче-петров-скопје.мкд

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам