Team Building активности

  • Team Building активности

    Clear View BTC кон средината на 2008 година ги разви тренинзите за градење на тимови кои што тренинзи имаат се поголемо и поголемо учество во секоја компанија низ светот а и кај нас. Едноставно неможе да се замисли...