Вести

Соработка со Здружението на правници на Република Македонија

На наше големо задоволство, склучивме Меморандум за соработка со Здружението на правници на Република Македонија. Ве покануваме да ги погледнете настаните кои ги организираат. Актуелно е Советувањето на тема:

“ОДГОВОРНОСТИТЕ И ИСКУСТВАТА ОД ДОСЕГАШНАТА ПРИМЕНА НА ЗАКОНОТ ЗА ФИНАНСИСКА ДИСЦИПЛИНА ВО КОРЕЛАЦИЈА СО ДРУГИТЕ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ДИСЦИПЛИНИРАЊЕ ПРИ ПЛАЌАЊЕ НА ОБВРСКИТЕ“

Кое ќе се одржи на 17 септември. Прочитајте повеќе и регистрирајте се на страницата на Здружението на правници на РМ.

 


назад