Мени

Вести

11јули

Започна кампањата „Мојот данок, за мојата општина!“

05јули

Се работи на новата пречистителна станица во с.Орман

05јули

Продолжува акцијата за собирање кабаст отпад од домовите

04јули

OOУ ,,Мирче Ацев” добива целосно реконструирано игралиште за баскет

04јули

Проект на УСАИД во соработка со ОЃП за зајакнување на капацитетите на општината

04јули

Отворена дежурна линија за пријави на последици од невремето

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам