Актуелно

Ексклузивна можност:

Ексклузивна можност:

дознајте дали Вашата компанија старее?

 

Сопственик сте на бизнис? Менаџер? Раководител на оддел?

 

> Дали Вашата компанија/оддел покажува знаци на организацискo стареење?

> Дали чувствувате дека конкуренцијата ви 'диши’ во врат?

> Клиентите почнуваат да бараат нешто ново, нешто побрзо, нешто подобро? 

> Кои се можностите, а кои се замките за Вашата специфична ситуација?

> Колку контрола, а колку флексибилност треба да дозволите за да постигнете оптимален иден раст?

 

 

Лек за тинејџер и за стара баба не е ист!

 

Дознајте во која фаза на животен циклус е Вашиот бизнис или оддел со помош на потврдената алатка Adizes анализа на животен циклус!

 

Ќе добиете персонализиран извештај со графички приказ на животниот циклус на Вашиот бизнис! Извештајот е изработен директно од Адизес Инситутот од Санта Барбара Калифорнија - наш партнер. Според Leadership Excellence, Адизес Инститот е рангиран меѓу 10 најдобри светски тренинг и консалтинг куќи. Најефективната методологија за професионализација на компании во раст и ожувување на компании на кои им се заканува смрт од бирократија и пропаст.

 

 

Ќе дознаете:

> Точно каде во животниот циклус се наоѓате?

> Кои замки Ве очекуваат?

> На што треба да внимавате?

> Како да стигнете и да се одржите до фазата на оптимално достигнување и зрелост?

 

Овој август имате уникатна можност да направите бесплатна анализа на животниот циклус.

 

Се што треба да направите е да го пополните ни испратите порака на info@clearview.com.mk или да го пополните формуларот подолу за 24 часа ќе добите пристап до алатката која им помогна на илјадници бизниси од целиот свет.

 

 


назад