Актуелно

Одберете од програмата за 2015та!

 

Почнете ја 2015-та со успех!

 

 

Презентациски вештини

Почеток: 26 јануари

 

 

·         Дали имате трема пред и за време на презентација?

·         Дали секогаш после презентирање имате чувство дека сте можеле подобро?

·         Дали знаете како во 2 минути да срочите презентација и да го/ја импресионирате шефот, клиентот, инвеститорот...?

·         Што да правите со рацете кога презентирате? Каде да гледате?

 

Немате втора шанса за прв впечаток! Бидете дел од практичната и интензивна програма за усовршување на презентациските вештини!

Траење: 4 недели

Котизација за учество: 6 000 денари

 

Деловна комуникација

Почеток: 2 февруари

 

 

·         Повеќе од 50% од клиентите нe го отвараат Вашиот е-меил поради несоодветен наслов и обраќање. Како да ја избегнете таа грешка и да подготвите е-меил кој ќе ги импресионира клиентите?

·         Знаете ли како да соопштите лоши вести, без притоа да го изгубите клиентот?

·         Знаете ли како да напишете извештај што може да Ви донесе унапредување?

·         Пишаната комункација е Вашето лице пред клиентите, работодавците, соработниците... знаете ли како да ја користите правилно?

 

Унапредете ги вештините за деловна комуникација!

Траење: 4 недели

Котизација за учество: 6 000 денари

 

Мотивација и задоволство од работата

Почеток: 30, 31 јануари и 1 февруари

 

·         Знаете ли дека немотивирани вработени може да ви ги зголемат трошоците и за до 40%?

·         Најголема закана не ви е конкуренцијата. Најголема закана ви се неспособни и немотивирани вработени внатре во компанијата.

·         Научете како да направите стратегија за мотивација со мал трошок!

 

Бидете дел од модулот мотивација и задоволство од работата на HR академијата.

Траење: 3 дена

Котизација за учество: 15 000 денари

 

Интернет маркетинг

Почеток: 16 февруари

 

·         Знаете ли како да ги користите социјалните медиуми, блогот, е-меилот како алатки за поголема продажба?

·         Дали веб сајтот е Ваш продажен агент, или напротив – ви ја саботира продажбата?

·         Знаете ли да користите Google Adwords?

 

Бидете дел од практичната мини академија за интернет маркетинг

Траење: 4 недели          

Котизација за учество: 7 900 денари

Искористете ја посебно поволната понуда: Картичка за 2015та!

Набавете си до 31 јануари и користете вредност целата година.

За компании

 

Одберете картичка и донесете вредност за целата компанија. Повеќе

За поединци

 

Со картичката, плаќате 2 (две), а добивате 3 (три) тренинг програми по избор oд распоредот на Клиар Вју БТЦ! Повеќе

www.clearview.com.mk

info@clearview.com.mk

070 29 44 19

 


назад