Настани

Adizes Отворен Ден, 06.02, вторник

 

Водење бизнис понекогаш е како пливање со ајкули, нели?

Како да пливате со ајкули, а успешно да стигнете до целта?

 

Дојдете и дознајте за бизнис методологијата која ја користат најуспешните играчи во Европа и Америка: Adizes методологијата.

Бидете дел од Adizes отворениот ден, кој ќе се одржи на 6 февруари 2014 година, од 13 до 17 часот во Стопанска Комора.

 

За кого е наменета сесија?

·         Сопственик, директор, менаџер на оддел или компанија?

Тогаш ја имате најкомплексната задача на светот – да опстанете и да успеете во базенот полн ајкули. Дознајте како најуспешните, дури и во услови на рецесија, го прават тоа.

·         Менаџер за човечки ресурси?

Тогаш дознајте како да  го препознаете и развиете потенцијалот во Вашите луѓе.

Кои бенефити ќе ги добиете?

 

Ќе дознаете преку предавање на следниве теми од 13 до 16 часот.

·        Како да пливате со ајкули, да  ги надминете сопствените рекорди и да поставите нови вредности?

·        Кој е вистинскиот пат до висока перформанса, од најголемиот број вработени?

·        Зошто некои вработени се надпросечни, а останатите константно се губат во просекот?

·        На каков начин да ја измерите перформансата на Вашите менаџери и останати вработени?

·        Како да се воздигнете себе си и Вашата организација со врвни перформанси над хаосот на денешницата?

·        Како да ги смените правилата на бизнис играта ?

·        Како кризата да биде предизвик за повисока перформанса?

Прашања, отворена дискусија и вмрежување од 16.00 до 17.00

 

Што треба да направите?

 

Настанот се одржува на:

·         6 февруари, четврток

·         во Стопанска Комора

·         од 13 до 17 часот.

 

Бидете дел од Adizes отворениот ден.

Аdizes е моќна методологија за развој лидерството, која ги подобрува лидерските вештини на менаџерите, придонесува за континуиран напредок на компанијата и тимовите во неа.

Доказ за успешноста се светските признанија и ранг меѓу 10 најдобри бизнис тренинг и консултантски куќи во светот.

Сертифициран модератор е Др. Леонид Наков, кој ќе ги запознае учесниците со Правилата и стиловите на менаџирање низ  динамична и интерактивна двочасовна сесија.

 

Регистрација

Пополнете го формуларот најдолу на страницата до 3 февруари.

Учеството е бесплатно.

А, со присуството Ви следува и вредносен подарок.

Регистрација е отворена до 3 февруари 2014 година. Бројот на учесници е ограничен, а предност имаат порано пријавените.

 

Clear View Business Training Center | www.clearview.com.mk | единстветен лиценциран бизнис центар за Adizes во Македонија | 2 461 477 | info@clearview.com.mk

Fill out my online form.
HTML Forms powered by Wufoo

назад