Настани

FranklinCovey во Македонија

 

Имате ли компас за успех во бизнисот и животот?

Clear View BTC во партнерство со Methodes за прв пат во Македонија го носи светски познатиот FranklinCovey метод за подобрување на перформансите

 

Не го пропуштајте првото предавање: 

7те навики на успешните​ луѓе  

 | 25 јуни, 13 - 16 часот | Регистрирајте се најдолу на страницата  |

Дојдете и дознајте зошто:

>>  90% од клиентите на FranklinCovey се нашле во листата на највредни компании на светот, 'Fortune 500' компании; 

>>  има 3 милиони задоволни корисници од целиот свет;

>>  FranklinCovey програмите се препорачани од претседателот на Microsoft International;

>>  94.7% од директорите на Балканот кои ги слушале FranklinCovey програмите велат дека ги надминале нивните очекувања.

Како може да Ви помогне програмата

7те навики на успешните луѓе?

 

Се стремите кон професионален и персонален успех...

>> Се борите со пасивност помеѓу вработените, додека конкуренцијата брзо се движи напред? Научете како да поттикнете проактивност во Вашиот тим?

>> Под притисок сте на тиранијата на итното? Како да ја фокусирате енергијата на она што е важно и носи резултати?

>> Како да се збогатите преку правилно инвестирање во емоционалната банкарска сметка? 

>> Како да изградите интегритет како лидер на работа и дома?

>> Кои се 7те навики на успешните луѓе  кои ќе направат разлика во Вашиот живот и достигнувања?

 

Откријте ги тајните на светскиот гуру, Стивен Кови, автор на една од најпродаваните книги '7те навики на успешните луѓе'.

 

 

Не го пропуштајте првото екслузивно предавање за 7те навики на успешните луѓе!

 

Предавањето е особено интересно за:

- Сопственици и директори на компании

- Раководители на оддели

- Менаџери за човечки ресурси

- Сите заинтересирани за лично унапредување преку познатата методологија на Стивен Кови и 7те навики на успешните луѓе.

 

3та година по ред, FranclinCovey е водечка компанија според TrainingIndustry.com. Дојдете и дознајте зошто!

0

Кога и каде Ве очекуваме на првото FranklinCovey предавање во Македонија?

 

Каде ќе се одржи предавањето: 25 јуни 13 - 16 часот во Зебра Центар (Queens Hotel, Васил Ѓоргов бр. 16)

 

Кој ќе го одржи предавањето: г-дин Мирослав Живковиќ, лиценциран FranklinCovey тренер, тренинг директор на FranklinCovey Србија, Црна Гора и Македонија. Г-дин Живковиќ, поранешен, директор на Филипс Србија, носи 30 години искуство во тренинг и коучинг.

 

Како да се регистрирате?

Пополнете го формуларот достапен најдолу на страницата најдоцна до 23 јуни. 

Местата се ограничени.

 

Колку чини присуството?

Предавањето е наш подарок за Вас и е бесплатно. А, ќе добиете богатство на идеи и алатки за личен и професионален успех. Никако не пропуштaјте!

Регистрацијата е отворена до 23 јуни 2014 година. Регистрирајте се тука.

Лице за контакт: Ирена Ефремовска

 

2 461 477 |  070 29 44 17 |  info@clearview.com.mk | www.clearview.com.mk

 

 

There are tons of Wufoo features to help make your forms awesome.

назад