Настани

Кино & кафе со Clear View BTC: Откријте ја тајната на успех на секоја организација

Подгответе се! Специјално за вас подготвивме бесплатна можност да погледнете некои од најдобрите извадоци од Адижес методологијата. За Адижес велат дека e најдобро чуваната тајна во Америка. Откријте го. Колку порано го откриете, толку подобро за вас!

Датум: 17 март

Агенда

  • 17.30 - 18.00 - видео:  Тајната на успех на секоја организација
  • 18.00 - 19.00 - кафе и дискусија на прашањата: Што е тајната на успех? Која е формулата за надворешна и внатрешна победа? Дали треба да работиме прво на внатрешна, па на надворешна победа, или обратно?

За кого е наменета кино & кафе сесијата?

  • За сопственици на бизисни
  • За извршни директори
  • За наследници (деца на сопственици, кои се подготвуваат да влезат во бизнисот)
  • За млади менаџери кои сакаат напредок

Како да си резервирате место?

Пратете е-меил на info@clearview.com.mk со Вашите податоци (име, презиме, компанија, позиција, контакт телефон) или јавете се на 070 29 44 19. Има само 15 места, така што препорачуваме да побрзате.


назад