Новогодишен попуст

Нова година нов чекор за вас во вашата кариера.

Нашиот начин да ви посакаме Среќна Нова Година е да ви понудиме празнични попусти за стекнување на знаења и вештини од областа на Бизнисот и менаџментот.

Овозможуваме 20% попуст за секоја пријава и уплата до 31 декември на некоја од следните обуки:
(За повеќе информации кликнете на посакуваната слика)

Адижес ТопЛеаф1

HR Академија

Интернет Маркетинг

стрес

Дополнително со секоја уплата и пријава како подарок добивате и една карта за еднодневен настан по ваш избор.

Одбери си обука на попуст и разубави си ги празничните денови!

Форма за пријавување за обуки

v