За нашата видео конференциска опрема

Нудиме докажана, високо квалитетна видео конференциска опрема.

Модел на опремата: Polycom VSX 7000

Спецификации: Polycom VSX7000:

Networking

  • Type: network adapter
  • Connectivity Technology: wired
  • Max Transfer Rate: 2 Mbps
  • Digital Signaling Protocol: H.320, H.323
  • Data Compression Protocol: G.711, G.722, G.728, G.729.A, H.261, H.263, H.263+, H.263++, H.264
  • Data Link Protocol: Ethernet, Fast Ethernet

Video Output

  • Type: Graphics adapter - integrated
  • Supported Display Graphics: SVGA (800x600), SXGA (1280x1024), VGA (640x480), XGA (1024x768)
  • Analog Video Signal:RGB, S-Video, composite video (PAL)

Battery / Power

  • Type: power supply

За да се обезбеди компатибилност, крајниот корисник мора да има Polycom VSX 7000 компатибилна опрема.

Со цел да бидете сигурни дека врската ќе биде беспрекорна, предлагаме бесплатно тестирање пред официјалното воспоставување на врската. Ова ќе ни овозможи да ги тестираат компатибилноста на опремата и на квалитетот на видео и аудио конекција.